Jan
26
2012

Kidnappad hemsida

När vår gitarrist Johan talade om för mig att vår hemsida blivit kidnappad trodde jag att han blivit fullständigt förvirrad och kanske övergått från att äta grönsaker till att röka dem. Det visade sig dock att han hade rätt och vår domän och sida var övertagen av marodörer. Vårt dåvarande webhotell, som med förlov sagt hör hemma i stenåldern, var inte till någon hjälp och berättade att vi bara kunde vänta tills vårt domännamn åter släpptes fritt. Tack vare min rådiga dotter Camilla så kunde vi efter över ett år åter köpa loss det och vi har nu åter igen, synliga.com.

 

Vi har inte legat på latsidan och har under vår tid i kidnapparnas klor omarbetat hemsidan, och här är den nu! Det är åter igen min dotter Camilla som spottat i nävarna och tagit sig bygget av hemsidan medan jag knåpat med textinnehållet. Med en ny design, nya uppdaterade texter och några nya tillägg i innehållet, som den här bloggen, hoppas vi att ni kommer att gilla vår nya ”fria” hemsida. Här på bloggen är det meningen att vem som vill av Synligas medlemmar ska kunna berätta om våra aktiviteter och hyss. Om vi nu bara inte blir bortrövade igen så kan vi ses här så ofta du har lust och andan faller på. Det är i sanning härligt att vara tillbaka och att inte bara finnas på Facebook, även om det också är en plats jag varmt vill rekommendera för snabba uppdateringar om bandet.
Välkomna till vår nya hemsida!
Sven

Kategori: Nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>