Sep
28
2013

30 år!

synliga

Vi fyller 30 år idag!

September 28 1983 framträdde bandet för första gången under namnet ”Synliga” och det var på en personalfest hos SRF. Spelningen gick inte bra och relationen med organisationen i fråga var dålig under lång tid därefter.

Det som däremot var bra var att Ulf Nordquist blev ihop med Marie Häglerud samma kväll och de fick 2 barn och 27 år tillsammans.

Förutom dessa två bestod bandet premiärkvällen av Frank Skaret, Kaj Nordquist och Eva Nilsson.

Ikväll på 30 årsdagen tar sig Ulf an sina gäster på ”Svartklubben” och Sven och Joakim gästerna på ”Svartkrogen” och alltså har bandet på dessa år lärt sig celldelning och vikten av att göra bra spelningar även under de mest mörka förhållanden.

Vi saknar foton från den ödesdigra kvällen så om du har några så får du gärna lägga upp dem. Även andra bilder mottages med glädje eftersom vi i bandet av förekommen anledning inte precis nött ut några kameror. Ovan är en bild från konserten på Kungsträdgården förra året.

Kategori: Nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>