Jun
26
2012

Synliga @ Kungsträdgården 14 Juni 2012

Eftersom vi är lika listiga och starka som björnen Baloo var det ett välrepeterat Synliga som besteg stora scenen i Kungsträdgården den soliga sommardagen juni 14.

 

Som befarat föll hälften av reptiderna bort men vad gjorde väl det när vi rutinerat bokat på dubbelt så många som vi behövde? ABF: s firande av 100 år var ett mycket välordnat och roligt arrangemang och en eloge till arrangörer, ljudtekniker, ledsagare och all personal vi kom i kontakt med. Även en stor varm kram till vår egen kringpersonal som enkelt uttryckt är bäst!
Bordet med frukt och godis försatte mången bandmedlem i eufori, och andra som jag i existentiellt grubbel då viljan att stoppa truten full med smaskigt lösgodis dämpades med hjälp av äpple och böner till högre makt om styrka och motståndskraft.

 

Äntligen släpptes även vår nya cd, ”Synliga i mörker”, som legat till sig ett bra tag på grund av turbulensen i bandet. Nu är den i alla fall släppt och kan snart köpas på våra gig.

 

En hel del fotografier togs av konstruktören av vår hemsida, Camilla Westin och inom kort kan du se dessa kort här på sidan. Hon hann inte bara ta nya bilder utan även en filmupptagning av avslutningslåten för dagen, ”Kärleken är blind idag.” Den finns nu upplagd på youtube och självklart länkad till sidan under videoklipp och liveframträdanden. Nedan en länk för dig som helt enkelt inte kan bärga dig utan måste se den genast och därför avslutas härmed detta blogginlägg så du kan ge dig hän.

Kategori: Nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>