Bandmedlemmar

christer1Christer Tull (Gitarr, bas, klaviatur & sång)

En otrolig musikalisk talang med absolut gehör. Försöker ibland att använda sitt magiska musiköra på att lära sig främmande språk, men bara lagom främmande.
Christer är en stor kattälskare och det är som alla vet ett mer nyttigt sätt att ta sig en jamare.
Christer ackompanjerar med flyhänta fingrar på flygel en och annan gospelkör. Det är tveklöst så att av bandets medlemmar så är det Christer som har bäst kontakt med den stora killen på övervåningen.

frankFrank Skaret (Trummor)

Är en idog idrottare och håller sig trots sin höga ålder i fin form.
Jobbar som en ivrig bäver på ”Insyn” och tycker att fritid är för blekfisar och arbetsskygga.
Frank tar sig även an pianostämningar och har absolut gehör. Att han valt trummor som sitt huvudinstrument säger en hel del om både idrottare och trumslagare.
Frank är under sitt imposanta yttre en oerhört generös och vänlig själ, för att vara trumslagare.

svenSven Westin (Sång & slagverk)

Var tidigare trumslagare i bandet, något han ivrigt försöker dölja, men ränderna går aldrig ur. Detta kan förklara varför ibland munnen är snabbare än huvudet.
Sven har en stor komisk talang och hans mål i livet verkar vara att få resten av världen att se detta lika klart som han själv.
Sven är en inbiten diskofil och lägger ned var intjänad slant på cd-skivor. Nya påfund som mp 3 och streaming ser han på med samma skepsis som en som bantar ser på en konditoriföreståndare.

ulfUlf Nordquist (Sång, bas, munspel, gitarr och klaviatur)

”I ljudverkstan Ljudolf kan du förverkliga dina musikaliska drömmar”, lyder den slogan Ulf har på sin inspelningsstudio. Där kan man alltså hyra in sig och sitta och drömma.
Ulf är en fantastiskt driven låtskrivare och kan i princip tota ihop en trudelutt om nästan vad som helst, men ibland borde han kanske låta bli.
Ulf är så förtjust att gå på krogen att han startat sin egen svartklubb där han kan härja fritt. När han däremot fått nog av stadslivets fröjder beger han sig ut i grönsakerna och blir en sävlig lantjunker.

ulrikaUlrika Norelius (Sång & klaviatur)

Ulrika är oavsett vad Johan säger med lätthet bandets fagraste uppenbarelse.
Född i Värmland undanber hon sig skämt om koppar med kaffe. Numera en frejdig stockholmstjej har lantlollan börjat vittra bort och hon jobbar på SRF, som tyvärr inte betyder Sweden Rock Festival i det här fallet.

johan

 

Johan Häglerud (Gitarr, bas, klaviatur & sång)

Bandets absolut yngste medlem, och enligt honom själv den snyggaste.
Johan är en lysande musiker och ljudtekniker men har en olycklig tendens att försvinna till sjöss månader i sträck och att bara sporadiskt svara i telefon.
Johan har liksom skinnplågaren Frank en mycket sjuk dragning till gamla svenska dansbandslåtar. Ju sämre de är desto mer njuter de drabbade av denna åkomma.